Pernille Hugge Bagge

Grundlægger af En Sundere Kurs.

Uddannet Professionsbachelor i Ernæring & Sundhed - med speciale i Human Ernæring. Færdiguddannet i 2008 hvorefter hun var ansat i 4,5 år som Kost- og Motionsvejleder i Vordingborg Kommune, bl.a. i Børneovervægtsenheden og Familievægtskolen.

Uddannet Personlig træner med adskillige tillægsuddannelser blandt andet løbecoach, svømmetræner og uddannelse indenfor Mindfull Eating, og har arbejdet professionelt med træning, undervisning og coaching i 25 år.

Tog uddannelse som underviser i klassisk Pilates Matwork i 2014 og har senest påbegyndt uddannelse i det fulde Pilates træningssystem i august 2016 med afsluttende certificering i marts 2018.

Træning og fysisk aktivitet har altid været en stor del af Pernilles liv. Hun startede til gymnastik som 3-årig og har været i bevægelse lige siden.

Pernille har igennem årene dyrket mange forskellige former for træning. Over en årrække har hun haft meget fokus på triathlon med deltagelse i stævner og konkurrencer i både ind- og udland, og har bl.a. gennemført 3 Ironman.

En Sundere Kurs
Tim Hugge Bagge

Administrativ medhjælper og sparringspartner

Uddannet skolelærer med linjefag i biologi og idræt fra 1996. Arbejder til dagligt som lærer på Vordingborgskolen. Uddannet roinstruktør og svømmetræner med mange årig erfaring som erhvervslivredder. Uddannet underviser i klassisk Pilates Matwork fra 2017 og er idemand bag holdet Biking & Pilates - KUN FOR MÆND som startede i efteråret 2015.

Tim har som yngre været ivrig triathlon udøver og har desuden løbet et enkelt Marathon. Han har roet og svømmet en del, dyrket taekwondo en kortere overgang og holder sig nu i form med Pilates, løb og mountainbike.