Pernille Hugge Bagge

Grundlægger af En Sundere Kurs.

Uddannet Professionsbachelor i Ernæring & Sundhed - med speciale i Human Ernæring. Færdiguddannet i 2008 hvorefter jeg blev ansat i 4,5 år som Kost- og Motionsvejleder i Vordingborg Kommune, bl.a. i Børneovervægtsenheden og Familievægtskolen.

Uddannet Personlig træner med adskillige tillægsuddannelser blandt andet løbecoach, svømmetræner og uddannelse indenfor Mindfull Eating, og har arbejdet professionelt med træning, undervisning og coaching i 25 år.

I 2014 påbegyndte jeg min Pilates-rejse og tog uddannelsen som underviser i klassisk Pilates Matwork i 2014 og derefter tog jeg uddannelsen i det fulde Pilates træningssystem i perioden august 2016 til marts 2018 hos Pilates Cph.
I perioden februar 2020 til september 2022 har jeg videreuddannet mig og gennemført Pilates Comprehensive uddannelse i udstyr til træning og genoptræning hos Den Danske Pilatesskole.

Træning og fysisk aktivitet har altid været en stor del af mit liv. Jeg startede til gymnastik som 3-årig og har været i bevægelse lige siden.

Har igennem årene dyrket mange forskellige former for træning. Over en årrække har jeg haft meget fokus på triathlon med deltagelse i stævner og konkurrencer i både ind- og udland, og har bl.a. gennemført 3 Ironman.

En Sundere Kurs