En Sundere Kurs


Jeg startede min virksomhed En sundere kurs i januar 2013. Jeg var på det tidspunkt lige stoppet i et job som kost- og motionsvejleder i Vordingborg Kommunes Sundhedsafdeling, og syntes, at der manglede et tilbud til den brede del af befolkningen, som gerne ville have professionel hjælp og vejledning til at komme ind på - som navnet antyder - en sundere kurs. En Sundere Kurs tilbyder personlig træning, kostvejledning og coaching for børn og voksne, individuelt, for par eller for hele familien.

Uanset hvilke tilbud du bruger hos En Sundere Kurs, tages der altid udgangspunkt i den enkeltes ønsker og mål. Det er en kerneværdi i virksomheden at kunderne oplever høj faglighed og at de får kvalitet for deres penge – træning på 1.klasse.

De senere år har jeg valgt at lade Pilates fylde en stadig større del af mine aktiviteter. Pilates er et klasse eksempel på enkel træning som egentlig går forud for al anden træning og aktivitet ved at opbygge uundværlig styrke og stabilitet. At træne Pilates er at træne intelligent. Som det sidste nye i virksomheden har vi startet et rigtigt lille Studie derhjemme, hvor vi tilbyder træning på Pilates apparater og har en lille sal til holdtræning. Studiet er det eneste sted syd for Ringsted, som tilbyder klassisk Pilates træning i det fulde system – det vil sige både Matwork og træning på de klassiske Pilates apparater.

Studiet har til huse i vores private hjem i Nyråd, det vil sige der er fred og ro og lyse venlige omgivelser. Det er et lille Studie hvor der er plads til 6 deltagere til holdtræning samt op til to ad gangen på Pilates apparaterne. Der er et lille venteområde, når man kommer ind, hvor man kan have sine ting stående mens man træner, men vi har ingen omklædningsrum og kan desværre ikke tilbyde bad efter træningen. Men har man brug for det, er der et stort toilet, som kan bruges til omklædning